Edith Stoel Gauke Zijlstra Hetty Steijger Jan de Wilde  
Home
Galerie
Actueel
Contact en Links

Z o e k t o c h t: A c t u e e l

November 2010

Hoewel de gezamenlijke activiteiten momenteel achterblijven, zijn alle deelnemers volop met eigen werk bezig.
Het gezamenlijke werk is echter voldoende reden om de website mee te nemen naar de nieuwe site van Gauke en Marijke, na het opheffen van Gauke´s Dienstverlenend Bureau Bij de Hand.

Mei 2008

Tijdens de Atelierroute Morene en Veen op zaterdag 7 en zondag 8 juni zal van 11:00 tot 18:00 uur werk uit het project Zoektocht te zien zijn en zullen performances worden gegeven door de betrokken kunstenaars in het Atelier voor Beeldende Kunst van Edith Stoel, Melkweg 55, 7871 PH Klijndijk.

Klik hier voor het affiche (2008!) in pdf-formaat. Om het pdf-formaat te kunnen lezen heeft u Acrobat Reader nodig. Heeft u geen Acrobat Reader dan kunt u die hier gratis downloaden.

Maart 2008

Na het succes tijdens de Open Atelierroute Aa, met de tentoonstelling, performances en gezamenlijke action-painting in het Atelier/theater van Hetty en Jan, worden mogelijkheden onderzocht om meer exposities te presenteren, met de geïntegreerde performances.
Het eerstvolgende vaste punt is de atelierroute Morene en Veen, in het atelier van Edith. Meer informatie volgt.

Intussen ontmoeten Edith en Hetty elkaar regelmatig over hun gezamenlijke activiteiten en doen Jan en Gauke gezamenlijk optredens.
Zoals bij de opening van de tentoonstelling van de Sociëteit Drentse Kunstenaars bij Slump-Fictorie in het kader van Hartstocht in Hoogeveen